Top of this document
Go directly to navigation
Go directly to page content

person

Onderzoek Nederland

Onderzoeksleiders in academia en industrie volgen het beleid op de voet met Onderzoek Nederland.

Onderzoek Nederland is een onafhankelijke nieuwsbrief over wetenschappelijk onderzoek en technologische innovatie. We brengen nieuws en achtergronden over het beleid op deze gebieden in Nederland en in de Europese Unie. Doel is onderzoeksleiders te helpen beter in te springen op de beleidsontwikkelingen en de kansen op financiering van hun onderzoek te vergroten.

Dankzij een uitgebreid netwerk van correspondenten zijn we in staat wereldwijd te zoeken naar subsidie- en financieringsmogelijkheden voor Nederlandse onderzoekers. Iedere editie van Onderzoek Nederland bevat een lijst actuele calls op alle mogelijke wetenschapsgebieden.

Onderzoek Nederland verschijnt iedere veertien dagen en telt slechts acht pagina’s. We weten dat onze lezers te druk zijn om tijd te verspillen aan overbodige informatie. We brengen bondig en scherp informatie over actuele beleidsontwikkelingen, vaak ruim voordat enig ander medium erover schrijft.

Dat doen we sinds 1998, en we kunnen inmiddels de meest vooraanstaande onderzoeksleiders en beleidsmakers tot onze vaste lezers rekenen. In de wereld van wetenschap en technologie is Onderzoek Nederland een onmisbaar medium.

Bekijk zelf of Onderzoek Nederland u van dienst kan zijn. Vraag geheel vrijblijvend een proefnummer aan.
Stuur uw naam en adresgegevens naar .

Contributions